Bude z nej skvelá veštica!

čarodejnica
čarodejnica

Kontakt na ňu mi dala kamarátka. Hneď po tom, ako mi moja dcéra oznámila, že ju dotyčná „pani“ už počas telefonickej objednávky odmietla liečiť pre prekliatie od mŕtvej ženy. Zhodnotenie počutého od nej, mi ako matke a poradkyni zdvihlo adrenalín. Viac mi nebolo treba. Zavolala som jej o termín. Blízka priateľka sa ma pár dní pred stretnutím s obavou v hlase spýtala: „Dúfam, že k nej nenabehneš s plamenným mečom.“ Nie, isteže nie. Nechám sa pekne zdiagnostikovať aj vyriešiť.

***

Trafila som k jej domu na kraji dediny poľahky. Vítal ma pokojný vlčiak a menej pokojný pes rasy zvanej orech. Ona, jednoduchá dedinská žena. Cestou po schodoch si všimla moje equinovaristické postavenie členkov. Rozprávala o svojej dcére so slabšou mozgovou obrnou, ako chodí a dostala sa z toho. Z rôznych hľadísk sa k tejto téme vrátila ešte niekoľkokrát počas hodiny. Čistý protiprenos. Skôr ako zapálila sviečky na oltári s kresťanskými symbolmi, pošpárala si rukou v zuboch od zvyškov jedla. Počas ukladania sa na polohovateľné lôžko som si všimla atrapu ľudskej lebky v rohu obývačkovej steny. Nič v porovnaní voči artefaktom v čarodejníckom obchode na Belehradskej v Prahe.

Najskôr mi otestovala kyvadielkom jednotlivé čakry. Rozprávala  mantricky „o mŕtvych ženách a živých mužoch, o živých ženách a mŕtvych mužoch“ a krútila kyvadlom koldokola. Prekliatie jej tam vychádzalo od štvrtej generácie ohľadne ochorenia a mŕtve dieťa stále prítomné. Keď som sa jej v priebehu čistenia spýtala, kde sa to naučila, odpovedala, že to sa nedá naučiť. „Keď vám umrie blízky človek, ktorému dôverujete, ozve sa vám po smrti a počúvate ho, tak vtedy to nastane.“ Áno, často traumatický zážitok zo straty spúšťa mimozmyslové schopnosti a komunikáciu so zblúdilými dušami.

Rukami sa ma začala dotýkať od nôh. Posúvala tok energie stále hore od základnej čakry až ku korunnej. Občas sa epilepticky otriasla. Pravidelne otázkami kontrolovala moje pocity. Objavila disproporciu na srdci nezachytiteľnú EKG, lebo prichádza s určitým typom myšlienok, ale zachytiteľnú na biorezonančnom prístroji z ruskej akadémie vied na alternatívnom vyšetrení u inej pani, ktorú som navštívila ešte vo februári. Zrýchlené búšenie srdca ukázal prístroj pred dvoma mesiacmi. V oboch prípadoch je ich diagnóza v súlade s opakujúcimi sa subjektívnymi stavmi. Psychosomatika.

***

Alica v Miracle garden
Alica v Miracle garden

Fascinujú ma ľudia, ktorí ma vidia prvýkrát v živote a vedia povedať informácie o mne, mojom tele, mojich (?) myšlienkach, mojich predkoch. Správa o mužovi, ktorý mi podrazil nohy sadla do kontextu prežívaného v poslednom roku. Zhorená dlaň od plameňa sviečky a čítanie z nej o zhoršovaní môjho zraku, depresii, stave pankreasu a iných indíciách, tiež malo čosi do seba. Rozhovor s mojou babkou, otcovou mamou a jej konflikte so svokrou, bol pôsobivý. „Tá narobila veľa zla!“ hovorí mi. „Čo na tom, že si chodila pravidelne do kostola!?“ šplechla jej (mŕtvej babke) do tváre so zatvorenými očami. Ešte overím správnosť ostatných informácií u žijúcich pamätníkov – mamy a otca. (Poznámka: Overila som. Súhlasí.)

Menej ma fascinovali vypustené postuláty. Áno, prekliatie sa nedá vziať. Ani Ježišom nie. Len vyjsť prekliatiu v ústrety, lebo každá kliatba je nastavená pôsobiť na postihnutých a tí pred ňou utekajú. Ísť jej v ústrety, pomenovať ju, odpustiť znamená jej slabnutie. Iste! Len keby do viet nevsúvala vlastné hodnotenia. Chápem. Chápem, že každý liečiteľ a iný šarlatán môže interpretovať adekvátne do výšky vzdelania a mentálnej inteligencie. Rovnako ako každý lekár a terapeut vie správne liečiť do hĺbky spirituálnej a emočnej otvorenosti. V opačnom prípade sa stáva iba nástrojom farmaceutického biznisu či iného marketingu.

„Ako sa cítite?“ spýtala sa, keď na konci overovala prečistenie čakier od mŕtvych predkov v tele. „Často mi ženy vravia, že sa cítia ako nafetované a preto chodia znova, aj keď im poviem, že viac nemusia.“ Hovorila priebežne, ako mi držala jednou rukou určitú, bolestivú, časť tela a druhou krútila tromi zapálenými sviečkami nad igelitom, kde padali kusy vosku z praskajúceho plameňa. Mierne upadnutie do hladiny alfa som síce cítila, no nie extrémne. Autogénne, heterogénne relaxačné tréningy a individuálne terapie robia svoje.

Veštiť mi odmietla. Vraj ide o kradnutie budúcnosti. Výšku finančného vyrovnania za liečenie ponechala na mne. Vonku pred bránou ma srdečne objala. „Večer si dajte Paralen, ak vás bude obchádzať zimnica. A majte pre dievčatko pripravené meno, keď vyjde z vás von. Ešte nevyšla, ale už je pokojná.“ Nuž? Aké jej dáme meno?

Začiatkom júna som objednaná a idem tam znova.

***

Dievčatko v nadživotnej veľkosti
Dievčatko v nadživotnej veľkosti

Dcére som popísala priebeh sedenia s „pani“ a ponechala na jej slobodnom rozhodnutí, či sa ho aj zúčastní s kamarátkou. Rozhodla sa, že nie, lebo „pani“ hovorí nezmysly. Ja som išla o dva mesiace znova. Menej poddajná a so silnejším egom. Asi po hodinovej „terapii“, keď som počula, že rozpráva bludy, poňaté z intelektuálneho hľadiska, tak som ju terminologicky opravila. V dobrom. Zháčila sa. Prestala kývať kyvadielkom a krúžiť zväzkom horiacich sviečok nado mnou. Zaševelila niečo o pýche a prekliatí v našom rode.

Paralelne v tej dobe riešil lesný muž Sváťa, bylinkár s Moravy, či ide alebo nejde do Prahy. Odhlásil sa pred stretnutím s „pani“ a prihlásil sa po verdikte „pani“ znova, na spolujazdu so mnou a kamarátko-klientkou. Prihlásil sa v čase vyjadrenia pani, že ona mi nemôže povedať ani o čom je kliatba v línii po praslici, iba sa vzdať arogancie, práce na horoskopoch a regresných terapiách, byť pokorná a chodiť do kostola. Vraj: „Nedokážem vám pomôcť. Už viac ku mne nechoďte!“ Do hlbších vrstiev sa nedostane, ale so svojimi desiatkami – Koleso šťastia – to zvládnem.

***

Odvtedy pretieklo veľa vody a stalo a veľa udalostí. Podstatné sú línie, ktoré tečú. Vlny, na ktorých fičíme, frekvencie, na ktorých sme vyladení. Podľahnúť a prijať povedané u „pani“ by znamenalo nestretnúť lesného snílka. A v tom mala „pani“ pravdu, že naše rozhodnutia ovplyvňujú osud. Aj v mnohom inom je ako médium dobre vyladená na snímanie energo-informačného poľa. A to hovorím napriek tomu, že k nej vraj už nikdy nemám prísť, lebo som prekliata. V preklade rovnako arogantná a málo pokorná k informáciám, ktoré mi sprostredkúva, ako moja dcéra. Skvelo sa vyladila na hlas môjho superega, ktorý často ignorujem.

***

Tento zážitok som zo šuplíka roku 2015 vytiahla po skúsenosti s dcérou. Po jednej tohtoročnej februárovej noci, noci prehrabávania sa v papieroch z minulosti a zvažovania výletu do Bruselu, mi napísala sen o vojne v Belgicku a schovávaní sa v podzemí. Spomenula som si naň o mesiac, ráno po ohlásení bombových útokov v Bruselskom metre. S kúpou lacnej letenky, ktoré som našla v noci pár hodín pred tým, som si to rýchlo rozmyslela. Jeden v sérií jej snov, jasnovidných vo viacerých smeroch. Rovnako, ako u mojej mamy. Ak mám hovoriť o prekliatí odovzdávanom po praslici z matky na dcéru, tak musím hovoriť o „kuriatku“, ktoré svoju matku poučuje bez pokory. Hovorím ako dcéra svojej matky. Ešte ego dcéry životné situácie vybrúsia na diamant a bude z nej skvelá veštica aj čarodejnica! Bez ohľadu na to, akú profesiu si vyberie.

A mne prislúcha dodať ešte vetu od jednej jasnovidky sprostredkovane kolegom z regresnej terapie: „Záleží, kto má silnejšiu mágiu.“ Toho informácie sa v živote ovplyvnenej sociálnou interakciou realizujú. Záleží, kto má silnejšie ochranné vajíčko – energoinformačný obal. Nie v tom ezotericky-naivnom vizualizovaní, no v prijatí, pochopení a milovaní seba v praktickej životnej realizácii, toho realita sa naozaj uskutočňuje.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore