TU a TERAZ

Vianočná vetvička
Vianočná vetvička

V predvečer Štedrého dňa bilancujem. Situácie za posledného polroka naberajú rýchly spad. Je mi síce ľahšie na duši a som spokojná, ale „lietajú triesky“. Mením konfiguračné nastavenie rodiny. Búram koalície a triangulácie v rodinných systémoch. Aj tie novovzniknuté. Tým, že mením seba.

Nasledujú vybrané kapitolky z prežívania obdobia astronomickej jesene 2013.

Život režírovaný preciťovaním osudu iných
Experimentujem s prácou na diaľku, alebo ak chcete channelingom či telepatiou. Premýšľam nad tým, ako eliminovať energie ľudí, ktorí sa ku mne chystajú na konzultáciu, myslia na mňa, ja ich signály zachytávam a úloha znie – ako u mňa v domácom prostredí eliminovať či lepšie stopnúť prežívanie ich starostí, emočných problémov a negatívnych presvedčení. Respektíve ako preciťovať iba tie jemnejšie anjelské vplyvy a ostatné odčítať ako informáciu bez emočnej odozvy a ponechať ich tým, ktorí s nimi prichádzajú? Technikou EFT je možné pracovať aj na diaľku už pred konzultáciou, ale to by znamenalo, že im sa uľaví, oni sa nedostavia, nedôjde u nich k uvedomeniu a riešenie ich starostí sa iba odsunie do budúcnosti.

Otázne je, či si ja pritiahnem klienta vlastným naladením a tým, čo riešim vo svojom súkromnom živote (podľa princípu ho´oponopono), alebo človek už mysľou projektuje na mňa svoje starosti, zachytávam ich najskôr nevedome, a keď ich neriešim mentálne, tak ich riešim cez situácie v realite. Niečo ako divadelné predstavenie u nás doma režírované budúcim klientom na diaľku. Bez toho, že by si ho obe strany na úrovni vedomého ega spájali práve s mentálnym telepatickým prepojením. Len, kde je ten spúšťač? Je jasné, že tento rébus môžem vyriešiť jednoducho, ale prišla by som o proces zážitkového poznávania. A ďalšia vec – koľko takýchto vnímavých jednotlivcov sníma problémy iných a realizuje ich vo vlastných životoch bez toho, že by si toho boli vedomí?

Veľa. A kto ich ovláda?

Tak toto som písala ešte v septembri a odvtedy som prešla intenzívnym procesom spoznávania odpovedí na položené otázky. Teoretickou oporou mi boli Diagnostika karmy od Lazareva, Transformace vědomí od Keltnera a oddychovky od Coelha. O tom snáď v ďalšom príspevku. Praktické lekcie počas zážitkových kurzov sa prelínali s udalosťami v osobnom živote a príbehmi klientov. Výsledkom je jednoznačne transformácia.

Zvončeky šťastia
Zvončeky šťastia

Poslanie môjho života a radostné srdce
„Ak nedáš priechod svojmu vlastnému egoizmu, nejaký iný egoizmus ťa použije ako vlastnú potravu.“ Výrok z hry 69 vecí lepších ako sex sa mi objavil pred očami v okamihu odhalenia implementácie cudzieho programu túžba pomáhať iným, ktorý nie je súčasťou aktuálneho operačného systému s názvom „Poslanie môjho života“.

Slušnú lekciu som dostala, keď som sa pokúšala „pomôcť“ inému (blízkemu) človeku s karmou, aby si ju vyriešil. Stálo ma to dva žlčníkové záchvaty a oslabenie samej seba voči energetickým útokom, čo zachytila moja čierna mačka. Úder nemohla stráviť prestala konzumovať všetko jedlo a takmer sa uhladovala k smrti. Z veterinárneho hľadiska, aby znova začala jesť a prestať vracať, jej zabral diazepam a z duchovného pohľadu deaktivácia aktivovanej kliatby uvalenej na mňa v minulom živote. Na mieste vyholeného bruška kvôli vyšetreniu jej teraz vyrastá šedivá, namiesto čiernej srsti.

– „Prečo tak veľa odhaľuješ?“ ozval sa hlas rozumu v mojej hlave.

– „Odhaľujem dosť veľa, aby sa tí, ktoré majú záujem, naučili. Dosť málo na to, aby som ohrozila seba.“ odpovedal hlas duše.

Na divadelnom predstavení Bratov Karamazovcov od Dostojevského som zážitkom zistila, čo Lazarev v Diagnostike karmy myslel pod tým, že „od roku 1987 sa karma zrýchľuje a prečo mi kamarátka „Vládca Atlantídy“ vždy v mailoch písala: „keď hľadáš duchovno, choď na východ a nie na západ“ pričom netreba zakotviť až v Ázii. Overila som si, ako sa môžu meniť aury hercov počas ich hereckých výstupov a že schopnosť vnímať duchov existuje od nepamäti krásne zachytená nielen v ruských klasických dielach. Udalosti, ktoré bratia Karamazovci žili ako celoživotnú tragédiu sa teraz zhusťuje na jednu životnú epizódu.

– „Když popisuješ, co se ti děje a řešíš, vypadá, že stojíš před životní změnou.“ skonštatovala Jíra, moja učiteľka angličtiny.

– „Asi áno“.

V čase, keď som navštevovala psychotronické semináre energo-informačnej medicíny, naše prednášky v nedeľu rušil nábožný spev z vedľajšej auly. V jednu novembrovú nedeľu som sa v takej spoločnosti ocitla. Prišli sme na duchovný koncert skupiny Radostného srdca, aby sme si s kamarátkou liečiteľkou, šamankou a čarodejnicou uvedomili naše spojenie s Bohom cez radostné srdce. Nie je potrebný žiadny významnejší intelekt, len vnímať znamenia. Čo sa aj v našich životoch deje. Len sme tieto znamenia nespájali s Ježišom alebo Bohom. Hovorili sme skôr o anjeloch a Universe.

Divoká kočka
Divoká kočka

Ženské vlnenia v prítomnom okamihu
– „Dnes ma navštívila pani, ktorá sa úplne podobala na tvoju nebohú mamu na fotke.“ prehodila som mimochodom manželovi.

– „Mala aj rovnakú diagnózu?“ pýtala sa jeho sestra a moja švagriná.

– „Áno.“ Len ju evidentne prežila. Dostavila sa na konzultáciu so mnou v tele.

Pozdrav znamenia od svokry zo záhrobia o priaznivej korekcii budúcnosti čakal 9 rokov, kým k nemu v časovej línii prídem. Moja mama unikla o milimeter podľa vyjadrenia lekára a mne hlavou beží iný problém. Koľko žien trpiacich rakovinou maternice vlastne len realizuje program negatívnych emócií spustených znásilnením a zabitím počas vojen a rabovačiek za posledné tisícročia?

Nekroturistiku počas sviatku všetkých svätých ako bežní „komerčáci“ nepraktizujem, vybrali sme sa v tom termíne s Luciou na kurz liečivého vlnenia. Choroba je vraj iba odklon od vlny. Vlna je imunita. Ak sa prevádza správne, dostavia sa výsledky. Ženské vlnenia peniaze priťahujú a mužské vlnenia zarábajú. Niektoré cvičenia počas predĺženého víkendu pripomínali hru „čo všetko sú ľudia ochotní urobiť kvôli peniazom“, ale v zásade som si len overila, prečo sú brušné tance mužským vlnením a pohyby gejše ženským. Práca s dychom v tele v bojových technikách môže mať totiž aj liečivý efekt a spojiť dušu ženy so ženským telom a ženskosťou bez hanby alebo strachu, že budú ich mužskými proťajškami hodnotené alebo neprijaté.

Spojenie so svojim telom v prítomnom čase som našla na bylinkovom kurze v lese so zaviazanými očami v prírode v Zaježovej. V intuitívnom tanci bez vizuálnych podnetov konečne začínam vnímať prítomný okamih vo fyzickom tele. Odnášam si dve poznania: „Keď vieš správny smer, nájdeš.“  Veta: „Prečo sa ospravedlňuješ, keď spadneš?“ ma vedie k prijatiu a láske k nedokonalosti.  Okrem úlovkov z alchymistickej dielne bylinkárky stále nosím nalepený na prednej palubovke auta  srdiečko nakreslené fixkou na lepiaci papierový pásik. Spomienka na fyzické precítenie stavu TU a TERAZ, ktoré precítila rovnako intelektuálka Zuzka.

Rozprestrime závoj šťastia a lásky
Rozprestrime závoj šťastia a lásky

Lepší zelený svet svetla
Jedna noc s bezdomovcami v rámci charitatívnej akcie „Vyspíš sa so mnou?“ v Bratislave a druhý večer opitý bezdomovec zablokoval príjazdovú cestu do rodného mesta. Kamionista a dvaja šoféri osobných áut sa rozhodli nezraziť ho na ceste a radšej skončiť v jarku vedľa nej. Jeden bezdomovec odstavil dopravu na dve hodiny. Ďalšie znamenie na rozlúštenie.  Vlastne odpoveď je naporúdzi hneď. Do domu, kde bývam, sme sa nasťahovali, lebo náš život smeroval do slepej uličky a bolo nutné očistenie od slepých ideí. Vykvasiť. Kvasenie urýchliť nemožno, ako hovorí nindža (teraz už liečiteľ). Zostáva počkať.

Karmy sú ako kotvy, ktoré nás držia tu v hrubohmotnej realite. Ich čiastočným rozpustením sa previbrovávame do vyšších paralelných svetov a tí, ktorí procesom neprejdú, jednoducho umierajú – doslova alebo obrazne v našich životoch. Tým, že je civilizácia tak početná, rôzne napojenia na duchovné entity alebo priamo Zdroj (Boh) sú ľahšie a intenzívnejšie vnímateľné. Pred koncom kalendárneho roka zrušíme s Michalom ešte jednu kliatbu ohľadne kráčania bosými nohami po zemi a niekoľko vzťahových kariem.

Keď mi pred šiestimi rokmi jasnovidná Katka povedala: vidím ťa obkolesenú hromadami kníh“, netušila, že jej obraz presne zodpovedá fotografii na bibliotéke po ukončení vysokoškolského štúdia. A čo vidíš teraz, spýtala som sa jej v priebehu telefonickej konzultácie ohľadne jej budúceho operačného zákroku. „Teraz? Už ti žiadny vlak neutečie. Vidím ťa stáť pri takom parnom vláčiku.“ Možno na výstave vlakov.

Pod stromčekom sa teším na jarnú zelenú energiu džalábíje z hodvábu aj s dvoma veštiacimi kamienkami od vlniacej sa Karly. Tiež na silvestrovanie s rodinou v zmysle „hráme jubilantom“. Veď posledný štedrovečerný čas som strávila so svojimi rodičmi pred 25-timi rokmi. Nový rok začína gregoriánsky kalendár v súlade s lunárnym. Podľa čínskeho lunárneho kalendára nasleduje rok Zeleného Koňa a prináša lepší svet.

– „Keď nahliadneš do budúcnosti, automaticky ju meníš.“ citovala učiteľka jogy niekoho múdreho. Je mi to jasné a v tomto kontexte sa odvíja aj horoskop 2014 odo mňa.  Nahliadnime teda do lepšej budúcnosti a ukotvime ju či presvieťme láskou a svetlom.

Rozprestrime závoj šťastia, lásky a spokojnosti v realizačnom roku 2014, v roku splnenia snov.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore