Liečiteľ a akupunktúra počas letných prázdnin 2012 a 2013

Opojné leto kvetu makového
Opojné leto kvetu makového

Vlčie maky, kvety opojnej slabosti, leto 2013 hojne zasypali polia a lúky a už v júli rastie jesenná burina. Uvidíme, či nám príroda tým dáva najavo skorý odchod leta a skorý príchod jesene. Mama v horúcom pekle letných horúčav začiatkom augusta mieša vo veľkom kotle klasickým spôsobom slivkový lekvár, keďže kôstkového ovocia je tento rok viac ako jabĺk a uhoriek, tak som na nete pohľadala recept na pečený slivkový lekvár na uľahčenie jej zaváraninovej práce v budúcom roku a ona mi posunula recept na mätový sirup. V záhrade sa mi mäta rozrástla.

Mätový sirup

Zoberiete dve hrste mäty, jeden veľký citrón, 50 ml vody, 650 g kryštálového cukru, 2 kávové lyžičky kyseliny citrónovej a šťavu z polovice citróna. Zmiešate mätu a citrón a zalejete prevarenou vodou. 24 hodín luhujete a potom precedíte. Pridáte cukor a kyselinu citrónovú plus šťavu z polovičky citróna. Varíte do rozpustenia cukru a potom ešte 4 minúty prevaríte a vlejete do čistých fliaš.

Liečiteľ s intuitívnym darom kultivovaným v minulých inkarnáciách, ktorého pravidelne navštevujem pre uvoľnenie zablokovaných meridiánov – lymfy, nervových spojov a prekrvenia, hovorí: „Dajte si na opuch kolena a členka kapustný list alebo lopúch dobre vodou umytý. A konzumujte bylinky, ktoré sa urodili na mieste, kde bývate. Máte tam všetko, čo potrebuje vaše telo.“ Usmievam sa nad zopakovaním zabudnutých poznatkov po zharmonizovaní prechladnutého meridiánu obličiek indikovaného prostredníctvom dráh na nohe, a spomínam ako som ho navštívila pred rokom.

Ezoterika za zatvorenými dverami je moja cesta

Transformácia karmy

– „Predsa mal ten liečiteľ pravdu!“ – zvolala víťazoslávne pedikérka Nora na konci leta a vybrala mi stržeň kurieho oka, pod ktorým sa objavili čierne korene bradavice. Bol koniec prázdnin (26.8.2012) a najväčším darom pre mňa bolo, že môžem konečne stúpiť na ľavé chodidlo bez bolesti. Navštívila som ho na kamarátovo odporúčanie, ktorému vyriešil bolesti krížov. Nohu som mala dlhodobo ako papuču, rehabilitačná lekárka mi predostrela katastrofický scenár amputácie nohy v priebehu pár rokov, skúsený ortopéd odporúčal operáciu, ktorú som zavrhla, keď som si vypočula pravdivú odpoveď, že moju diagnózu vidí po prvýkrát v tomto živote naživo.

Popoluška a jej princ
Starý pán na dôchodku z Chynorian (syn pôrodnej babice z Kysúc, ktorú volali za socializmu do pôrodnice ku komplikovaným pôrodom) pozrel na starú operačnú jazvu cez celý členok, pokrútil hlavou rovnako ako traumatológ z Martina s výrokom: „Prečo viedli ten rez tak, že presekli všetky cievy a nervy?“ a následne skonštatoval: „Urobíme, čo sa dá, ale úplne zdravá už nebude.“ To mi je jasné a podstúpila som pre mňa bolestivý zákrok. Pulznú diagnostiku, čo učia budúcich masérov na kurzoch, mal intuitívne v malíčku. Zručne ako princ popoluške chytil členok do rúk, našiel s presnosťou chirurga miesta, z ktorých po revitalizujúcom vpichu ihlou vytekala tmavá neokysličená krv a ja som len ojkala.

V prvom momente po počiatku opätovného prekrvenia členka som precítila nával krvi do srdca. Zhlboka som predýchavala a spomenula som si na slová iného liečiteľa z Košútov pri Galante. Dotyčný  pán inžinier lieči pozeraním cez vás so súbežným lúskaním prstov. Bulvárne plátky si na ňom zgustli ako na šarlatánovi, čo odvádza ženy od manželov a tiež v súvislosti s abnormálnym výskytom fiktívnych tehotenstiev po jeho liečivých lúskajúcich zákrokoch. Prvý raz vtedy som si uvedomila, že: „Ezoterika za zatvorenými dverami je moja cesta.“

Pokora ako prvý krok k uzdraveniu
Musím uznať, že dar neviditeľnej sily kučeravý dospelý chalan má. Mňa ani nezvádzal, ani peniaze odo mňa nechcel, len mi očistil neviditeľný priestor okolo mňa, paradoxne priviedol nohu k bolesti a odpovedal aj na zvedavé otázky vyprodukované analytickou mysľou. So smiechom „ako sa ničím vlastnými myšlienkami a nedám pokoj duši“ som sa napokon dozvedela, prečo som musela prísť na trikrát po sebe a odstáť dlhú niekoľkohodinovú radu hľadajúcich akúkoľvek pomoc pred bránou jeho domu a prirodzene prepúšťajúc ženy s malými deťmi a imobilných ľudí s ťažkým zdravotným postihnutím. Pokora ako prvý krok k uzdraveniu je mi zrejmá, ale ráciu to nestačí.

„Srdce je symbol štítu života, darca života a lásky, ochranca zeme, dobra a zla.“

-„Keby som urobil zákrok hneď počas prvého stretnutia, skolabovali by ste. Noha už bola odpojená. Telo ju v rovine energo-informačného systému odstrihlo ako zbytočnú. Slúžila už len ako palica na podopieranie. V priebehu piatich rokov by vám ju odrezali. Najskôr som musel uvoľniť energiu okolo srdca, až potom zapojiť nohu.“- O výroku lekárky a traumatológa netušil nič, ale samozrejme s obľúbenou racionalizáciou môžem tvrdiť, že si ju prečítal z môjho energo-informačného systému. Len tým by som zároveň musela potvrdiť aj prítomnosť jeho schopností aj v inom rozmere.

Intelektuálka

Pliaga kurie oko
Keď mi zapojenie nohy následne po ňom spriechodnil starý liečiteľ vo fyzickej rovine, pumpa v hrudníku dostala zabrať. Na rad prišiel plný jogový dych na zvládnutie nového nastavenia organizmu. Už naozaj. Po strate opuchu mi starý pán liečiteľ prezrel nohu druhý raz. Vykonal vpichy do iných častí nohy a krútil hlavou: „Tu vás nemá, čo bolieť. Žiadny kostný výrastok tam nie je.“ Len kurie oko mám vraj zospodu na chodidle a či som si ho dávala vypáliť. Treba ísť na röntgen, aby sa zistilo, aký je veľký, kde má korene a potom po lokálnej anestéze zmraziť „Tu!“ a ukázal mi stred pliagy. „Berie vám všetku výživu, čo tečie do nohy.“ A mne docvakla príčina začínajúcej a preukázanej osteoporózy.

Sestrička na kožnom sa so zbytočnými vyšetreniami a anestéziou neobťažovala. Stredovekou nežnosťou felčiara mi vrazila niekoľkokrát zmrazený hrot špajle s vatou na mnou ukázané miesto a najbližšie dva mesiace minulého leta som väčšinu času strávila s vyloženými nohami. Nora mi napokon skalpelom so zručnou šikovnosťou pedikérky v poslednej fáze prázdnin zoškriabala aj posledné čierne parazitujúce korene. Prekvapenie ma potom čakalo už len u mojej učiteľky jogy a súbežne fyzioterapeutky. V hrubej knihe o akupunktúre mi ukázala oblasť zodpovedajúcej srdcu na chodidle nohy. Tŕne bradavice boli zabodnuté priamo do jeho stredu. Keďže: „Srdce je symbol štítu života, darca života a lásky, ochranca zeme, dobra a zla.“ energetický útok som schytala priamo tam.

Liečenie v neviditeľnej rovine
V zmysle zásad z psychotronických seminárov, že pôvodcov vonkajších energo-informačných vplyvov, akými sú napríklad aj porobenie alebo prekliatie, nezisťujeme, som sa zariadila. Koniec koncov, keby som si sama pýchou v myslení, cítení a konaní neurobila diery v aure, útok by sa vrátil k pôvodcovi. Bez ďalších intelektuálnych zistení, ktoré by vizualizáciou mohli spôsobiť zacyklenie v probléme a danom vzťahu, som teda túto kapitolu šťastne uzavrela. Tento rok mi Yate kraniosakrálnou terapiou zapojila obe nohy synchronizovane od chrbtice a odvalila energetický balvan od hlavy, čoby pozostatok učenia na štátnice. Tak!

Teraz už môžem úspešne vykročiť dopredu. Opojná slabosť srdca je preč.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore