Kto som?

čarodejnica Zlatica (1972)

venuje sa spirituálnemu rozvoju a pôsobí v oblasti tzv. „bielej mágie“ a „veštenia“. Viac ako 25 rokov aktívne pracuje so symbolikou čísel a tarotov.

Býva v malebnej strediskovej obci, ktorá vznikla na kedysi jantárovej ceste osídlená od čias Keltov. Rodičovský dom sa nachádza na časti pozemkov po pradedovi, ktorý pôdu dostal ako výslužku za verné služby kočiša pre rod Zsámbokréthy-ovcov. Podľa feng šuej je pozícia obydlia lemovaná zo západu (Biely Tiger) Považským Inovcom, zo severu (Čierna korytnačka) Strážovskými vrchmi, z východu (Zelený drak) Vtáčnikom a z juhu (Červený Fénix) vidno kostol postavený nad obcou na starom slovanskom hradisku. Pracovne pôsobí v blízkom meste.

V práci s tými ľuďmi, ktorí si ju vyhľadajú, využíva bohaté skúsenosti nadobudnuté v oblasti sociálneho poradenstva, poradenstva v oblasti zdravej výživy a vedomosti zo rôznych sfér – sociálnej práce, psychoterapie, biochémie, psychotroniky a etnografie. V preferovaných nástrojoch so spirituálnom podstatou človeka sa opiera o numerologiu, tarot, astrológiu, regresnú terapiu, neurolingvistické programovanie (NLP), techniku emocionálnej slobody (EFT), arteterapiu a parapsychológiu.

Uprednostňuje individuálne konzultácie s klientom, skupinovú prácu s malými skupinami do 8 členov (kurzy a semináre) a publikačnú činnosť (life-style články, horoskopy, numerologické a tarotové analýzy).

Pôvodným vzdelaním je zdravotnícka laborantka s praxou v Detskej fakultnej nemocnici v Bratislave. Po rekvalifikácii pôsobila v štátnej správe na oddelení rozpočtu, správy majetku a financií na Okresnom úrade. Od roku 2004 za podpory Národného projektu vytvorila chránené pracovisko (SZČO) a neskôr chránenú dielňu (s.r.o). V súčasnosti prevádzkuje chránené pracovisko (NUMEROLOGIA.SK, s.r.o.) a podniká aj ako fyzická osoba.

Vyštudovala sociálnu prácu na Filozofickej fakulte Univerzity Palackého v Olomouci a magisterské štúdium dokončila na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Absolvovala výcvik v supervízii pomáhajúcich profesií, v transakčnej analýze, v arteterapii, v regresnej terapii a rôzne sociálno-psychologické výcviky. Ďalej podstúpila individuálnu sebaskúsenosť v gestalt a v Jungovej psychoterapii. Zúčastnila sa seminárov v naratívnom prístupe, v bodyterapii, kreslenie pravou hemisférou, autogénny tréning, Jacobsonovu relaxáciu, hypnózu. Zaujali ju prednášky energo-informačnej medicíny (feng šuej, GPZ, energo-informačná diagnostika). Má za sebou zážitky holotropného dýchania, kraniosakrálnej terapie, tantry, jógy, cchi kungu, tai či, či reiki.

Je členkou Slovenskej psychotronickej spoločnosti, registrovaná vo svetovej encyklopédii Who is Who na Slovensku a Britishpedia – Encyklopédia Osobností Českej a Slovenskej republiky (rok 2022).

Jej celoživotná zdravotná diagnóza znie trochu aristokraticky: neurálna amyotrofia Morbus Charcot Marie Toth. Vo voľnom čase sa venuje kondične joge, jazde na koni, veľmi výnimočne agroterapii, no hlavne cestovaniu za poznávaním histórie, kultúry a miluje kúpeľné pobyty.

Spravuje domény numerologia.sk (od roku 1998), mystika.sk a carodejnica.sk, kde bloguje.

Neformálny a naratívny životopis nájdete tu.

Pokiaľ Vás blog oslovil, páči sa Vám a radi by ste podporili jeho prevádzku, môžete mi poslať dar cez PayPal, kúpiť kávu, alebo si vybrať niektorý z produktov z virtuálneho obchodu.

Príjemné čítanie.

4 názory na “Kto som?”

  1. Vážená paní,
    zhlédla jsem na stránkách serveru http://www.youtube.com řadu videí, ve kterých jste účinkovala, velmi mě zaujaly, nejen obsahem a le taky faktem, že jste velice přitažlivá a charismatická žena. Zajímalo by mě, zda vykládáte karty, případně zpracováváte numerologické rozbory na dálku, prosím o sdlění bližších informací, za něž předem děkuji. Pokud jde o numerologii, patřím k jejím velmi kritickým konzumentům
    Narodil jsem se 5. ledna 1962 a můj numeroskop – chybí v něm 4,8 a 3 mě líčí s troškou nadsázky tak trošku jako omezeného hlupáka. Přesto jsem živil matematikou, kdybych dal na numerologii, zametám ulice. Zajímal by mě Váš názor k mému případu, myslíte, že by mě numerologie mohla přinést něco víc než ztrátu zbytku sebevědomí, které mám
    a obrovský pocit méněcennosti ? S tvrzením že, to vše kompenzuje vůle a vytrvalost nemusíte ztrácet čas, neboť ten pocit duševní omezenosti ještě zvyšuje vyvolává bezmezný vztek a zoufalství. S absencí 3, 4 a 8
    (ještě že to neberu tak vážně) bych se musel cítit jako méněcenný kripl.
    Těším se na odpověď a to velmi
    🙂 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
    Zdraví
    Milan Vichta

    1. INTELIGENCE AVZDELAN JSOU DVE ROZDILNE VECI,ALE TO OMEZENY BLB VICHTA NEMUZE VEDET UDELAL BYSTE LEPE KDYBYSTE TY ULICE SEL ZAMETAT. VY BOJOVNIKU Z KNIHOVNY, ZAKOPLEXOVANY IMBECILE.

Pridajte Komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Návrat hore